Streetcats, evenimentul care te îndeamnă să adopţi pisici abandonate pe străzile Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, pisicuţele abandonate şi salvate de prin toate colţurile Bucureştiului pot fi adoptate de iubitorii de animale în cadrul evenimentului „Streetcats“.

„Streetcats“ ete un eveniment care îi îndeamnă pe iubitorii de animale să adopte una dintre pisicile care au fost salvate de pe străzile Capitalei. Evenimentul dedicate felinelor va avea loc duminică, Streetcats (facebook.com/streetcatshelp) se va desfăşura duminică, 24 august, de la ora 14.00, la cafeneaua Acuarela (strada Polonă nr. 40).

„Pisicile care vor fi prezente la evenimentul organizat de Streetcats  au până în trei luni, sunt deparazitate intern-extern, vaccinate, sterilizate şi au carnet de sănătate“, anunţă organizatorii.

Streetcats“ este un proiect urban de voluntariat, independent, dedicat reducerii numărului de pisici abandonate de pe străzile Bucureşti, acţiune concretizată prin organizarea de evenimente care includ adoţii de pisici.
Din ianuarie 2013, Streetcats a organizat opt evenimente de adopţii în cadrul cărora 22 de pisici şi-au găsit stăpâni.

Citeşte şi:

Şeful ASPA, la Adevărul Live: Hingherii vor putea intra şi pe proprietăţile private, iar poliţia va asigura protecţia echipajelor

Vier Pfoten a depus plângere penală împotriva conducerii ASPA. Printre motive se numără eutanasierea maidanezilor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite