Reşedinţa ambasadei Franţei de la Bucureşti, deschisă spre vizitare. Ambasadoarea va fi ghidul unui tur special

Reşedinţa ambasadei Franţei de la Bucureşti, deschisă spre vizitare. Ambasadoarea va fi ghidul unui tur special

Reşedinţa ambasadei Franţei de la Bucureştia împlinit 129 de ani de existenţă Foto: News.ro

Reşedinţa ambasadei Franţei în România îşi deschide porţile, în mod excepţional, sâmbătă, pentru vizite programate şi ghidate, cu ocazia celei de-a 38-a ediţii a Zilelor Europene ale Patrimoniului, care se desfăşoară sub sloganul „Patrimoniul pentru toţi, împreună, să dăm viaţă patrimoniului”

Ştiri pe aceeaşi temă

Laurence Auer, ambasadoarea Franţei în România, va fi ghidul unui tur special pentru reprezentanţii presei, sâmbătă, de la ora 11.30. 

Reşedinţa Franţei, care a împlinit 129 de ani de existenţă, adăposteşte numeroase obiecte de artă franceză, dar şi românească, evidenţiind  trecutul şi oferind o proiecţie deosebită a viitorului prieteniei franco-române. 

Vizitatorii care vor trece pragul Reşedinţei Franţei vor avea oportunitatea de a vedea şi o expoziţie exclusivă de fotografii de arhivă, care îşi propune să evoce istoria reşedinţei prin intermediul istoriei României şi a diplomaţiei franco-române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările