Poştaş înjunghiat şi jefuit de pensii şi alocaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au fost anunţaţi aseară, în jurul orei 18.45, că la un spital din Capitală a fost internat un bărbat de 34 de ani care prezenta o plagă înjunghiată.

„La spital s-a deplasat o echipă din departamentul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi au stabilit că victima ar fi fost atacată şi că în urma atacului ar fi fost înjunghiată“, au spus reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Din primele informaţii se pare că este vorba de un poştaş care se afla în timpul serviciului. Bărbatul distribuia pensiile şi alocaţiile pe Strada Răcari din sectorul 3 al Capitalei. El a fost urmărit de doi bărbaţi, iar la etajul 2 al blocului 44 a fost înjunghiat în piept de unul dintre ei. Funcţionarul avea la el pensiile şi alocaţiile pe care trebuia să le distribuie prin bloc. Tâlharii s-au făcut nevăzuţi cu suma de 30.000 de lei. Victima a fost găsită de către un locatar plină de sânge, în ghenă, iar acesta a alertat poliţia.

„Din primele cercetări nu putem spune cu exactitate dacă a fost vorba de doi bărbaţi pentru că poştaşul nu-şi mai aduce aminte exact cum s-a întâmplat jaful“, ne-au declarat surse din cadrul Poliţiei Capitalei.

Cazul va fi cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.
Victima a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operat. Momentan se află în afara oricărui pericol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite