Parcul IOR împlineşte 50 de ani. Programul evenimentelor organizate de ziua parcului

Parcul IOR împlineşte 50 de ani. Programul evenimentelor organizate de ziua parcului

FOTO Facebook Prietenii Parcului IOR/Catană Cristian

Anul acesta, Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei împlineşte 50 de ani, iar reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 organizează mai multe eveniemnte dedicate zilei parcului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Construit în 1965 pe locul unei foste fabrici de cărămidă, Parcul IOR din Capitală – al doilea ca suprafaţă din Bucureşti – este astăzi unul dintre cele mai iubite şi îngrijite din Bucureşti. Duminică, 25 octombrie, Primăria Sectorului 3 organizează o serie de evenimente dedicate parcului. Astfel, de la ora 16.00, va avea loc un concurs de alergat în aer liber. De la ora 17.00, câştigătorii concursului vor participa la plantarea a 50 de copaci.

O oră mai târziu, de la ora 18.00, bucureştenii care vor lua parte la eveniment sunt invitaţi la o călătorie în timp pentru a putea vedea cum a luat naştere, de fapt, Parcul IOR. De asemenea, doritorii pot vizita Expoziţia în aer liber „Istoria Parcului IOR“ în cadrul căreia cei tineri vor putea să redescopere atmosfera anilor 60 – 70.

În ceea ce priveşte înscrierile la cros, acestea se vor putea face până pe 23 octombrie pe site-ul www.ior50.ro sau înainte de start, între orele 13.00 şi 15.00. Intrarea la toate evenimentele este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările