Moş Crăciun şi-a făcut prezenţa mai devreme la Librăriile Adevărul pentru a da cadouri celor mai bune desene realizate de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi, trei copii, din cei câteva mii care au realizat desene specifice sărbătorilor de iarnă, au fost premiaţi de însuşi Moş Crăciun, în incinta librăriei „Adevărul“ din strada Doamnei, în cadrul concursului „Desenează-l pe Moş Crăciun“.

Extragerea a avut loc azi, la ora 13.30, iar câştigătorii au primit cărţi, DVD-uri cu desene animate, creiane colorate şi magneţi de frigider. Cadourile au aşteptat „cuminţi“ lângă bradul realizat din cărţi „Adevărul“.

Trecătorii se opreau unu câte unu în dreptul geamului pentru a admira bradul din cărţi. Pereţii au fost şi ei decoraţi, dar cu zecile de desene făcute de copiii care au vrut să câştige un cadou de la Moş Crăciun.

Colinde în librăria „Adevărul“

Azi a avut loc extragerea finală a concursului „Desenează-l pe Moş Crăciun“ în incinta librăriei „Adevărul“ de pe strada Doamnei, de lângă Piaţa Universităţii, în cadrul căreia s-au desemnat cei trei câştigători.

Moşul a fost şi el prezent şi a înmânat premiile celor trei copii. De la întâlnire nu a lipsit nici grupul de copii „Andante“, condus de profesoara Corina Dragu, care a cântat colinde româneşti şi de pretutindeni, pentu a-l îndupleca pe Moş Crăciun să nu uite să vină şi anul viitor.

Brad din 5.000 de cărţi la Mall Vitan

Mai mult, fanii colecţiilor de carte şi film ale Editurii Adevărul au un nou motiv de bucurie: în Bucureşti Mall, din din Calea Vitan nr 55-59, la etajul 1, editura a deschis ieri, la ora 10.00, un stand cu totul inedit, întrucât are şi un Brad de Crăciun realizat exclusiv din cărţi! Peste 5.000 de volume roşii şi verzi au fost aşezate cu grijă, una peste alta, astfel încât să compună un brad.

Reduceri de 25-50%

Standul va fi deschis până la 24 decembrie, zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, cu excepţia zilei de vineri, 23 decembrie, când amatorii de lectură de calitate vor putea cumpăra cărţi până la 1.00 noaptea.

Pentru că vin Sărbătorile şi cu toţii ne gândim la cadouri, editura anunţă reduceri cu între 25 şi 50% la majoritatea titlurilor sale, printre care se numără ediţia Jules Verne (la 7,99 lei volumul), colecţia Alexandre Dumas (9,99 lei volumul), colecţia Mari Spectacole de Operă (11,99 lei volum+CD+DVD) şi colecţia Delicii în Bucătărie (10,99 lei volumul) şi multe altele.

Acelaşi stand „Adevărul" va găzdui şi sesiuni de autografe. Astfel, marţi, miercuri şi joi (respectiv 20, 21 şi 22 decembrie) - vor semna propriile volume, editate de „Adevărul", autorii Grigore Cartianu, Ion Cristoiu, Adrian Majuru, Viorel Domenico şi mulţi alţii.

Ora exactă la care vor avea loc aceste sesiuni de autografe va fi comunicată ulterior. Reduceri se aplică şi la aceste volume. Spre exemplu, „Cartea Revoluţiei", semnată de Grigore Cartianu, poate fi achiziţionată de aici la preţul de 50 de lei  (faţă de 99 de lei, preţul iniţial).

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite