FOTO VIDEO Urmările furtunii din Capitală: străzi inundate, copaci doborâţi. Trotuar din Sectorul 3, curăţat de vietnamezii care anvelopează un bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit sâmbătă în Capitală, care s-a aflat sub cod portocalliu de ploi şi vijelii, pentru a ridica mai mulţi copaci căzuţi pe carosabil sau pe maşini şi în cazul unor case şi curţi inundate. Ploaia a inundat mai multe intersecţii şi străzi din Drumul Taberei.

UPDATE Un nou bilanţ dat publicităţii de ISU Bucureşti Ilfov referitor la intervenţiile de după furtuna care a afectat sâmbătăt Capitala arată că 13 autovehicule au fost avariate, iar echipele de intervenţie ale ISU au acţionat în cazul a 6 case şi curţi inundate şi pentru degajarea apei acumulate pe carosabil în cazul a trei drumuri.

Pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit cu peste 100 de pompieri, 32 de autospeciale şi 9 motopompe.

***

Conform ISU, până la ora 17:00, intervenţiile au vizat 17 copaci căzuţi pe maşini sau pe carosabil şi în cazul a doi stâlpi căzuţi din cauza furtunii, informează News.ro

De asemenea, au acţionat în cazul a 3 case şi curţi inundate şi pentru degajarea apei acumulate pe carosabil.

Imagine indisponibilă

Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

Pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, un grup de muncitori vietnamezi, care lucrau la anveloparea unui bloc, a intervenit după ce un copac a fost rupt de furtună.

VIDEO: Octav Ganea / Inquam Photos

Potrivit imaginilor publicate pe reţelel de socializare, ploaia a provocat probleme majore în cartierul Drumul Taberei, unde intersecţiile au fost inundate şi trafciul auto a fost îngreunat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite