Ce spune psihologul despre agresorul din tramvaiul 41: „Are o tulburare psihică care e legată de fantasme sexuale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Tudose, psiholog şi profesor universitar, a explicat pentru bucureşti.adevarul.ro că psihopatul care înţepa femei în tramvaiul 41 este bolnav psihic şi că nu i se pare normal să fie închis pentru acest lucru.

Specialistul spune că fapta lui Cătălin Nistor, cel care a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41, este una minoră şi că ar fi trebuit să primească doar o amendă penală usturătoare. Bărbatul a fost arestat preventiv aseară, în jurul orei 00.30, pentru 29 de zile.

„Nu mi se pare normal ca unii violatori şi criminali să fie cercetaţi în libertate, iar acest individ, care nu a făcut decât să înţepe cu un ac nişte femei pentru că are o tulburare psihică, să primească mandat de arestare. Dacă era un ac de seringă cu care împrăştia o anumită boală, atunci putea să primească pedeapsa maximă“, a explicat Florin Tudose.

Psihologul susţine că este clară tulburarea psihică minoră de care suferă Cătălin Nistor pentru că acesta nu s-a ferit atunci când prima femeie pe care a înţepat-o l-a fotografiat şi pentru că nu a mers mai departe cu agresiunea.

De asemenea, boala psihică a bărbatului este legată de nişte fantasme sexuale. „Acesta are tendinţa de a creea o suferinţă fizică sau psihică pentru a-şi satisface plăcerile sexuale“, a spus Florin Tudose.

Mai mult, specialistul a explicat că, în cazul lui, este vorba de un comportament regresat. „Acelaşi comportament îl au şi copiii din clasa a treia, când băieţii înţeapă sau bruschează fetele pentru simplu fapt că li se par atrăgătoare“, a spus psihologul.

Citiţi şi:

PANICĂ Un psihopat înţeapă cu un ac oamenii din tramvai. Prima victimă şi-a făcut urgent analizele

Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 este căsătorit cu o avocată! Află ce reacţie a avut femeia!

Faţa inginerului psihopat din tramvaiul 41

Psihopatul care înțepa femei în tramvaiul 41 a fost arestat! Vezi ce pedeapsă a primit!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite