Bucureşti: Un taximetrist a fost împuşcat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetristul susţine că i-a cerut unui şofer care blocase strada să-şi mute maşina, dar acesta a refuzat, a scos un pistol cu bile de cauciuc şi l-a împuşcat pe taximetrist în faţă.

Nu rataţi: Bătrânul împuşcat promite răzbunare de pe patul de spital

Bătrân potolit cu gloanţe de poliţişti

Întâmplarea s-a petrecut noaptea trecută în Bucureşti. După o altercaţie în trafic, şoferul nervos a tras spre mai muţi taximetrişti. Unul dintre ei a ajuns la spital după ce un glonţ de cauciuc i-a nimerit buza.

Taximetrisul povesteşte că avea o comandă pentru a prelua nişte clienţi de pe strada Austrului din Capială, dar în drumul său l-a întâlnit pe şoferul care blocase stradă. I-a cerut acestuia să mute maşină, însă agresorul a scos un pistol, armă de foc neletală, cu bile de cauciuc, pe care l-a folosit pe taximetrişti.

Unul dintre taximetriştii care a ajuns să-şi apere colegul a fost rănit înainte să afle ce se întâmpla acolo. Un glonţ l-a nimerit în buza superioară.

Poliţia îl caută acum pe cel care a scos pistolul spre taximetrişti, agresorul riscând să fie cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi infracţiuni la regimul armelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite