Bucureşti: CFR Călători va plăti peste 4 milioane de lei pentru pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători va plăti între 3,8 milioane lei şi 7,7 milioane lei, fără TVA, pentru un contract pe o perioadă de doi ani, pentru pază specializată şi transport valori în staţiile Bucureşti- Ploieşti, potrivit unui anunţ de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

SNTFC CFR Călători va plăti, din surse proprii, între 3.868.416 lei şi 7.736.832 lei, fără TVA, pentru paza specializată în obiective ale RTFC Bucureşti şi transport valori în Staţiile Bucureşti şi Ploieşti.

Firma care va fi desemnată va efectua servicii de investigaţie şi protecţie, cu excepţia serviciilor de transport cu vehicule blindate, printr-un acord cadru cu un singur agent economic pe o perioadă de 24 de luni.

Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 ianuarie 2010, ora12:00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de  21 ianuarie 2010 până la ora 09:00.
 
Depozitele valorice şi garanţiile solicitate firmelor sunt garanţia de participare totală de 42.500 lei şi garanţia pentru bună execuţie de 5% din valoarea primului contract subsecvent.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite