Adopţii de câini fără stăpân, în Parcul Regina Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de câini, adunaţi de pe străzile Sectorului 1 şi adăpostiţi la Centrul „Odăi”, îşi aşteaptă noii stăpâni sâmbătă, începând cu orele 10.00, în parcul Regina Maria.

Bucureştenii iubitori de animale îşi vor putea alege un câine oferit spre adopţie de Serviciul Poliţia Animalelor din rândul celor 25 de exemplare prezentate (adulţi şi pui).
Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.
Primăria Sectorului 1 a demarat campaniile de adopție a câinilor fără stăpân în luna aprilie 2009. În cele aproape 30 de ediții ale campaniei de adopție desfășurate în cursul anilor trecuți, peste 700 de câini maidanezi au început o viață nouă alături de familiile adoptive.
Bucureștenii care vor să adopte un câine maidanez o pot face și direct de la adăpostul din Şos. Odăi de luni până vineri între orele 09°°-14°°.
În ianuarie 2009, Primăria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adăpost pentru câinii fără stăpân din Capitală - Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân din Şoseaua Odăi nr. 3-5. Centrul este dotat cu toate facilităţile și poate adăposti peste 600 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini, un cabinet veterinar modern şi o zonă de birouri.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite