Buna desfăşurare a Marii Adunări Naţionale din 5 iulie de la Chişinău va fi asigurată de 500 de poliţişti

Buna desfăşurare a Marii Adunări Naţionale din 5 iulie de la Chişinău va fi asigurată de 500 de poliţişti

Poliţia va asigura buna desfăşurare a Marii Adunări Naţionale FOTO Adevărul

Poliţia din Republica Moldova va monitoriza desfăşurarea Marii Adunări Naţionale care are loc duminică, 5 iulie, începând cu ora 14:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău. Inspectoratul General al Poliţiei va asigura ordinea publică şi pe parcursul marşului, care va începe în centrul Capitalei şi se va îndrepta spre Prut.

Precizăm că, în jurul orei 16:00 participanţii la Marea Adunare Naţională vor porni în coloană din PMAN spre strada Calea Ieşilor, până la ieşirea din oraş. În timpul deplasării persoanelor participante la eveniment, pe banda pe care aceştea vor merge va fi restricţionat traficul rutier.
 
Manifestanţii vor parcurge următorul traseu:
 
Duminică, 5 iulie, ora 15.30 – 20.00, Chişinău, PMAN –  or. Străşeni;
 
Luni, 6 iulie, ora 08.00 – 19.00, or. Străşeni – satul Lozova;
 
Marţi, 7 iulie,  ora 08.00 – 19.00, satul Lozova – or. Călăraşi;
 
Miercuri, 8 iulie,  ora 08.00 – 19.00,   or. Călăraşi – satul Corneşti;
 
Joi, 9 iulie: ora 08.00 – 19.00, satul Corneşti – or. Ungheni;
 
Vineri, 10 iulie, participanţii la eveniment se vor afla în oraşul Ungheni, unde seara,  la ora 19.00 vor organiza  un concert;
 
Sâmbătă, 11 iulie, ora 11.00, evenimentul va fi încheiat pe teritoriul Republicii Moldova, cu trecerea Prutului. Coloana se va îndrepta spre Bucureşti.
 
Securitatea circulaţiei rutiere, a ordinii publice şi a participanţilor la eveniment va fi asigurată de aproximativ 500 de poliţişti.
 
Inspectoratul Naţional de Patrulare îndeamnă conducătorii auto să dea dovadă de răbdare, atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor de patrulare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: