Vlad Plahotniuc despre relaţia cu Vlad Filat: "Noi suntem mult prea diferiţi ca să avem ceva de împărţit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plahotniuc spune că se poate vedea cu Filat de câte ori este necesar
Plahotniuc spune că se poate vedea cu Filat de câte ori este necesar

Prim-vicepreşedintele PD, Vlad Plahotniuc, deputat în Parlament, a declarat în cadrul unui interviu pentru portalul Unimedia că nu a participat la niciun război cu premierul Vlad Filat şi că nu a existat necesitatea unui armistiţiu între cei doi.

"Faptul că Vlad Filat a făcut unele declaraţii dure la adresa mea, nu înseamnă nicidecum un război. Eu percep astfel de acţiuni ca o descărcare emoţională din partea lui, doar ca ar trebui sa-i cer despăgubiri pentru că-mi foloseşte numele ca să-şi descarce supărările acumulate. Glumesc, desigur“, spune Vlad Plahotniuc în interviu.

Liderul democrat susţine că "Vlad Filat, atunci când s-a lansat în acele acuzaţii nefondate la adresa mea, a făcut-o folosind nişte informaţii neverificate, asa-zise informaţii de presă, care nu s-au confirmat niciodată“. 

"Noi suntem mult prea diferiţi ca să avem ceva de împărţit sau pentru ca sa concuram in vreo direcţie. Nu am avut dispute consistente niciodată. Chiar şi după declaraţiile lui dure la adresa mea, l-am sunat, am încercat sa menţin comunicarea într-un cadru normal, astfel incat sa nu fie afectata alianţa din care făceam parte. Sigur ca pana la urma lucrurile au explodat, dar motivul reale pentru care s-a intamplat asta a fost o comunicare deficitara pe interiorul AIE. Cu Vlad Filat am o relaţie normala, de conlucrare politica. Nu iesim la bere împreuna, dar putem sa ne vedem de cate ori este necesar si sa dialogam pe temele de interes comun“, mai afirmă Plahotniuc.

Întrebat dacă va vota pentru învestirea noului Guvern, deputatul democrat a menţionat că nu are nicio problemă să-l voteze pe Vlad Filat premier, însă se va conforma deciziei formaţiunii. „In acest moment pot doar sa va spun ca dialogul PDM cu Vlad Filat este unul constructiv”.

Deputatul democrat a mai spus în intervenţia sa că nu are nicio implicare în furtuna din sânul PL şi că şi-ar dori unitate în echipa liberalilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite