VIDEO Sergiu Mocanu: Vlad Plahotniuc conduce ţara de la poarta puşcăriei. Nu va ceda şi asta se vede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, sugerează că preşedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, nu are de gând să piardă puterea în urma alegerilor parlamentare din februarie 2019.

Segiu Mocanu a dat de înţeles că Vlad Plahotniuc nu mai are ce pierde, fiindcă în cazul unui eşec la parlamentare, democratul ar urma să facă închisoare.

„Plahotniuc conduce ţara asta de la poarta puşcăriei. Plahotniuc nu are unde da înapoi. Plahotniuc nu va pleca cu una cu două. Plahotniuc nu este nici Voronin măcar. Plahotniuc nu are de gând să cedeze şi asta se vede”, a declarat preşedintele Antimafie într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

Referindu-se la Legea privind amnistia capitalului, criticată de opoziţie şi partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova, Mocanu a calificat-o drept „sfidare la fel cum a fost şi invalidarea” mandatului primarului ales, Andrei Năstase, dar şi precum a fost protestul lui Ilan Şor organizat la sediile PAS şi PDA. 

„El ştie că această societate nu are capacitate de reacţie şi el o testează în continuare”, a subliniat Mocanu.

„Eu cred că au demonstrat capacitate de reacţionare instituţiile internaţionale, în special, state precum sunt SUA, dar şi UE. Eu foarte mult sper că în lipsa capacităţii de reacţie a acestei societăţi, noi nu vom fi lăsaţi să fim o ţară în care să fie spălaţi miliarde ale mafiei internaţionale”, a adăugat Mocanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite