(VIDEO) Igor Smirnov atacă în judecată postul NTV pentru că i-ar fi lezat onoarea și demnitatea. Vezi documentarul în care rușii îl fac praf!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Smirnov a fost făcut praf de jurnmaliștii ruși
Igor Smirnov a fost făcut praf de jurnmaliștii ruși

Liderul separatist de la Tiraspol s-a declarat revoltat de filmul difuzat de postul rusesc de televiziune NTV, în ajunul așa-ziselor alegeri prezidențiale din Transnistria.

În calitate de cetățean al Federației Ruse, Igor Smirnov a anunțat că va acționa în instanțele ruse autorii și personajele documentarului pentru că i-ar fi lezat onoarea și demnitatea. El va cere și daune morale, pe care intenționează să le transfere în fondul de pensii a republicii autoproclamate.

Igor Smirnov: „Transnistria este un stat independent care se va dezvolta împreună cu Rusia"

VIDEO Separatistul Smirnov, campanie pe ritmuri rap: „Igor, avem încredere în tine"

SFIDARE! Rușii deschid 22 de SECȚII DE VOTARE în Transnistria

Jurnaliști ruși, răpiți, bătuți și izgoniți din Transnistria

Moscova nu-l mai vrea pe Smirnov

Cine este „omul Moscovei" de la Tiraspol? Află ce spune Smirnov

Oleg Smirnov, fiul liderului separatist de la Tiraspol, este cercetat penal în Rusia

Igor Smirnov despre fiul său, cercetat penal la Moscova: „E mare deja și se descurcă singur"

Joi seara, postul NTV a prezentat un film documentar în care au fost amintite dosarele penale deschise în Rusia pe numele fiului lui Igor Smirnov, acuzat că a furat din ajutoarele umanitare rusești. De asemenea, autorii i-au imputat că și-a lichidat concurenții în campania din 2006, că a interzis presa liberă și a privatizat mai multe instituții de stat. Asta în condițiile în care duminică, pe 11 decembrie, în regiune au loc așa-numite alegeri prezidențiale, iar Moscova nu-l mai susține pe liderul neschimbat de 20 de ani al Transnistriei. Candidatul Kremlinului a devenit Anatoli Kaminski, președintele sovietului suprem de la Tiraspol.

Vezi AICI filmul documentar:

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite