Valeriu Munteanu îl va sprijini pe Andrei Năstase în turul doi: Chemăm pe toată lumea să voteze împotriva lui Ion Ceban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Munteanu

Candidatul Partidului Uniunea Salavaţi Basarabia la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, a chemat alegătorii să voteze împotriva socialistului Ion Ceban în turul doi al alegerilor locale din Chişinău.

Comentând rezultatul alegerilor din Chişinău, Valeriu Munteanu a spus că s-a demonstrat odată că în plus „că în Republica Moldova avem cel puţin 20% de votanţi unionişti convinşi, ce nu văd altfel viitorul Basarabiei, decât împreună cu România.”

În acest sens, liderul USB a vorbit despre necesitatea consolidării forţelor unioniste.

„Testul acestor alegeri a demonstrat odată în plus că trebuie să găsim cât mai grabnic o formulă de consolidare instituţională a polului unionist, astfel încât dezideratul nostru – Unirea Basarabiei cu România, să poată fi promovat mai productiv şi rezultativ. Uniunea Salvaţi Basarabia - USB este gata să participe cu responsabilitate la orice proces”, a mai spus Munteanu. 

Amintim că în turul doi al alegerilor locale din Chişinău se vor întâlni candidaţii actualei puteri. Este vorba despre socialistul Ion Ceban (40,16% în primul tur) şi candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase (30,1% în primul tur).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite