„Va exista sau nu va mai exista Republica Moldova pe harta lumii după 2018?“ Socialiştii continuă retorica apocaliptică a lui Igor Dodon VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Igor Dodon a declarat recent că „peste zece ani Moldova ar putea să nu mai existe, dacă la putere vor veni forţele politice care pledează pentru aderarea la NATO”, socialiştii continuă aceeaşi retorică apocaliptică lansată de către şeful statului, afirmând că în anul 2018 se va pune problema „Va exista sau nu va exista Republica Moldova pe harta lumii”. Se pare că acest mesaj va fi utilizat pe deplin în an electoral de PSRM.

Într-un spot video publicat pe pagina de Youtube a Partidului Socialiştilor (PSRM), liderul formaţiunii, Zinaida Greceanîi, a felicitat moldovenii în contextul Sărbătorilor de Iarnă. Totodată, aceasta a criticat şi guvernarea peoruopeană de la Chişinău.

„Noi considerăm că majoritatea parlamentară a făcut tot posibilul pentru uzurparea puterii în stat, pentru utilizarea acestor intrumente publice în interesul său propriu şi pentru a rămâne la putere”, a declarat Greceanîi.

Ea a subliniat că anul 2018 va fi unul dificil, fiindcă este un an pre-electoral, iar „cetăţenii înţeleg că cei care sunt astăzi la guvernare trebuie să plece cu totul”.

„De aceea, anul 2018 va fi un an decisiv pentru ţara Republica Moldova. Va exista sau nu va exista Republica Moldova pe harta lumii. Noi sperăm că cetăţenii vor sta cot la cot şi vor lupta pentru aceea ca Moldova să rămână stat independent, suveran, neutru, ca moldovenii să se simtă acasă la ei, aici în Moldova”, a concluzionat preşedintele PSRM.

Amintim că şi Igor Dodon a declarat recent că „peste zece ani Moldova ar putea să nu mai existe, dacă la putere vor veni forţele politice care pledează pentru aderarea la NATO, dar nu partidele „promoldoveneşti“, printre care se regăseşte şi Partidul Socialiştilor.

Igor Dodon a precizat că avem două scenarii. Fie că în anul viitor în Moldova va fi formată o majoritate promoldovenească care fortifică neutralitatea, rezolvă problema transnistreană şi va opri exodul populaţiei în următorii zece ani a cetăţenilor noştri, fie că vor veni partidele care pledează pentru aderarea la NATO, iar în zece ani Moldova nu va mai exista ca stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite