Sergiu Mocanu s-a infectat cu SARS-CoV-2: „Sistemul medical nu este în prag de colaps, este prăbuşit” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, fostul deputat Sergiu Mocanu, a fost infectat cu noul coronavirus. Politicianul se tratează la domiciliu, acolo unde a şi filmat un video în care a anunţat că „sistemul medical din Republica Moldova nu este în prag de colaps, este prăbuşit.”

„În momentul în care v-aţi îmbolnăvit cu această boală, şi credeţi-mă este o boală destul de grea, dumneavoastră rămâneţi faţă în faţă cu ea, nu mai aveţi niciun aliat. Nu mă refer acum la medici, care sunt sufocaţi şi fac tot posibilul să vă ajute”, a spus Sergiu Mocanu pe pagina sa de Youtube.

Sergiu Mocanu a declarat că cei peste 30 de oameni care se sting zilnic din cauza COVID-19 nu mor din cauza medicilor, ci din cauza că pneumonia lor nu a fost depistată la timp. 

„Important este o tomografie sau o radiografie care s-o faci la timp. N-o poţi face, nu ai unde, chiar dacă ai bani. Există zeci de tomografe şi aparate de radiografiere a plămânilor, însă atunci când îi suni ei îţi doresc sănătate şi să te ajute Dumnezeu. Eu acum nu-i învinuiesc pe ei, eu învinuiesc statul, eu o învinuiesc pe „oama bună” (Maia Sandu) care nu a avut nicio idee la Consiliul Suprem de Securitate, ca să facă presiuni asupra Parlamentului pentru situaţie excepţională”, a declarat Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite