Noi provocări din partea lui Rogozin. Acesta a declarat că autorităţile din Moldova i-au confiscat până şi lenjeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dmitri Rogozin FOTO businessinsider.com
Dmitri Rogozin FOTO businessinsider.com

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin susţine că, în timpul incidentului de pe 10 mai, partea moldovenească ar fi confiscat lucrurile sale personale, potrivit RIA Novosti.

"Au intrat în avion, fără a permite accesul la bord, ambasadorului şi colaboratorilor serviciului consulari, au sechestrat bagajelor personale, care în registre au fost înregistrate ca bagaj personal, inclusiv am pierdut geanta cu lenjerie folosita.... Sper că serviciile speciale din Moldova le vor spala şi returna", a declarat presei de la Moscova, vicepremierul rus Rogozin.

"Desigur, ca glumesc din greu", a adăugat emisarul rus.

Cu toate acestea, vicepremierul rus a subliniat că acţiunile intreprinse de partea moldovenească "nu se încadrează în eticheta diplomatică".

În pofida recomandărilor Chişinăului să se abţină de la acţiuni ce-ar destabiliza situaţia în regiune, vicepremierul rus a participat şi în acest an la parada de 9 mai organizată de regimul separatist din stânga Nistrului şi a lansat noi ameninţări la adresa ţării noastre.

După vizită, când a vrut să revină la Moscova, atât Bulgaria cât şi România nu i-au mai permis să treacă prin spaţiul lor aerian.

Ajuns, în cele din urmă, în Rusia, Rogozin a ameninţat că "data viitoare" va zbura cu un bombardier Tu-160.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite