Membru PAS, numit director general al Agenţiei MoldSilva. Valeriu Munteanu: „Blocul ACUM continuă să batjocorească noţiunea de concurs public”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, susţine că prin numirea lui Valeriu Caisîn, membru al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), în funcţia de director general al agenţiei de stat MoldSilva, „Blocul ACUM continuă să batjocorească noţiunea de concurs public”.

„Este desigur urât când concursurile publice sunt câştigate de consilierii lui Dodon, dar este la fel de urât când noţiunea de concurs public este utilizată cu sfidare de către componentele Blocul ACUM pentru a-şi satisface necesităţile interne de partid”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook. 

În opinia sa, „după acest nou episod, cu „concurs public eşuat” la alte poziţii expuse la concurs vor participa doar membrii de partid PAS, PPDA şi PSRM şi tot felul aventurişti, chemaţi să facă figuraţie”. 

„Oamenii serioşi, pregătiţi şi responsabili vor refuza să participe la „concursurile publice” la care câştigă mereu „ai noştri”. Ne-am angajat cu toţii să facem schimbarea, să abolim năravurile politice şi administrative ale vechilor regimuri şi în primul rând ale regimului dictatorial a lui Plahotniuc, dar din păcate, trebuie să constatăm, dragi colegi din Blocul ACUM că puterea va denaturat puternic reperele politice etalate cu ostentaţie până să ajungeţi la guvernare”, a mai spus Munteanu.

Amintim că ministra Agriculturii, Georgeta Mincu, a anunţat că în urma concursului organizat de MADRM, Valeriu Caisîn a fost desemnat câştigător.

„Noul director al Moldsilva are o experienţă de treizeci de ani de activitate în domeniul silvic, este doctor în biologie, deţine capacităţi în procesele de producţie şi protecţie în cadrul fondului forestier, precum şi este un bun organizator şi manager. Domnule director, mult succes şi realizări pe potriva aşteptărilor cetăţenilor”, a scris ministra pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite