Maia Sandu s-a lansat în campanie electorală: „E vremea oamenilor buni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a lansat în campanie electorală joi, 2 octombrie, pentru alegerile prezidenţiale din Republica Moldova care se vor desfăşura pe 1 noiembrie. Sloganul Maiei Sandu pentru această campanie este „E vremea oamenilor buni”.

„Vine vremea noastră. Vine vremea oamenilor buni. Astăzi, politica bate din nou la uşa fiecăruia. Avem alegeri prezidenţiale în 30 de zile, iar aceste alegeri sunt poate mai importante decât oricând, ţara noastră face 30 de ani, la anul. Avem nevoie de un preşedinte care ştie cum şi vrea să pună Moldova pe calea cea dreaptă, nu de unul care să ne ţină în mocirlă. Avem nevoie de un preşedinte care să ne dea speranţa în ziua de mâine”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a menţionat că ea nu este perfectă, dar „mie îmi pasă şi ştiue că şi Dvs vă pasă”.

„Vă rog, în următoarele ore, zile, să avem ochii larg deschişi, sufletul deschis. Oameni buni, putem face ceva cu care să fim cu toţii mândri. Putem face o ţară pe care ne-o dorim cu toţii pentru familia noastră”, a afirmat Maia Sandu.

Potrivit ei, „Moldova nu-şi mai permite nici improvizaţie, nici corupţie”. 

„Un stat prost condus este o boală, iar noi cu Dvs avem medicamentul - votul nostru. Este vocea noastră care se aude tot mai respicat în case, străzi, în oraş”, a spus Maia Sandu.

Pentru alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie au fost înregistraţi opt candidaţi: Renato Usatîi - Partidul Politic Partidul Nostru, Andrei Năstase - Platforma Demnitate şi Adevăr, Tudor Deliu - Partidului Liberal Democrat, Igor Dodon - candidat independent (de facto candidatul PSRM), Violeta Ivanov - Partidului Politic Şor, Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, Octavian Ţîcu - Partidul Unităţii Naţionale, Dorin Chirtoacă - Blocul Electoral UNIREA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite