Iurie Muntean: Decizia Curţii a fost o surpriză doar pentru Vlad Filat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Curtea Constituţională a confirmat ceea ce Partidul Comuniştilor din Republica Moldova spune de mai bine de patru ani“, ne-a comunicat deputatul comunist Iurie Muntean. „Vorbesc de actele de corupţie, temei care ne-a făcut să înaintăm moţiunea de cenzură pentru a demite Guvernul. Curtea doar a confirmat încă odată ceea ce am prezentat în moţiune“, mai menţionează Muntean.

În acelaşi timp, deputatul comunist spune că nimeni nu se poate bucura de beleau în care a nimerit Republica Moldova. „Vlad Filat a dat dovadă de laşitate şi miopie patologică. Fapt ce le-a permis partenerilor de Alianţă să-l pună în situaţia dată. Vorbesc aici nu doar de Partidul Democrat, ci şi de cel Liberal, care acum folosesc unele surse media pentru a tiraja ce am declarat noi în nenumărate rânduri“, susţine comunistul.

Acesta mai afirmă că decizia CC nu a fost o surpriză pentru el. „A fost o surpriză pentru Filat, dar nu pentru întreaga ţară, care a văzut ritualul la care a fost supus liberal-democratul“, conchide Muntean

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite