Elicopterele Federaţiei Ruse, mobilizate în apropiere de graniţele României, lângă Tiraspol şi Odesa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

Mai multe elicoptere ale armatei ruse au fost mobilizate în apropiere de graniţele României. Statul Major General al forţelor armate unite ucrainene anunţă că vineri, 25 februarie, a fost observată o activitatea semnificativă a elicopterelor ruseşti în preajma Tiraspolului, precum şi în zonele de deasupra oraşului Vilkovo, din raionul Izmail al regiunii Odesa, transmite B1tv.ro.

Miercuri, Ministerul Apărării al Republicii Moldova a dezminţit informaţiile cu privire la lansarea unor atacuri asupra Ucrainei dinspre regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Ucraina se aşteaptă la un atac cu tancuri ruseşti asupra capitalei Kiev vineri, care ar putea deveni cea mai dură zi a războiului, a declarat un consilier al ministrului de interne, relatează Reuters. Noaptea trecută, forţele ruse s-au apropiat la câteva zeci de kilometri de Kiev, iar capitala ucraineană a fost lovită cu tiruri de rachete. Cel puţin două blocuri de locuinţe au fost afectate.

Rusia este pregătită de negocieri cu autorităţile ucrainene, dacă Ucraina „depune armele”, a anunţat, vineri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Rusia foloseşte baza aeriană Gomel din Belarus pentru a mobiliza noi trupe şi a ataca Kievul, după ce a suferit daune la aeroportul militari Hostomel din apropiere de capitala Ucrainei, a transmis vineri Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite