Drumurile din Chişinău vor fi reparate „ca la carte”. Silvia Radu: În anii trecuţi s-a lucrat prost şi s-a furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md
FOTO sputnik.md

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, anunţă că începând cu ziua de luni, 2 aprilie, în Chişinău începe un amplu program de reparare a drumurilor, care va include reparaţia tuturor gropilor din Chişinău.

Pe lângă reparaţia străzilor, Silvia Radu a dat asigurări că vor fi reparate şi curţile blocurilor, „acolo unde nu s-a intrat mai mult de 20 de ani”.

„Lucrările de astupare a gropilor vor fi făcute ca la carte”, a menţionat primarul interimar într-o conferinţă de presă vineri, 30 martie.

Potrivit ei, „se va lucra foarte calitativ şi etapizat”.

„În prima etapă ne vom concentra pe astuparea gropilor apărute după sezonul de iarnă. În a doua etapă vom porni reparaţiile generale pe străzile mari care au fost prinse în planul de investiţii. Reparaţiile generale presupun inclusiv repararea trotuarelor, modificarea bordurelor”, a spus edilul.

Ea a precizat că se va purcede mai întâi la reparaţia gropilor, după care la reparaţia generală a străzilor.

Silvia Radu a subliniat că „totul este pregătit, banii sunt alocaţi, străzile sunt trecute în proiectul la care a lucrat Direcţia de transport”.

Primarul şi-a cerut scuze de la chişinăuieni pentru traficul din Capitală, ce ar urma să fie cauzat de reparaţia drumurilor.

Edilul a aruncat şi câteva săgeţi către administraţia fostului primar Dorin Chirtoacă, subliniind că în acea perioadă drumurile au fost reparate prost, cu întârziere, dar şi s-ar fi furat bani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite