Dodon va veni cu propuneri în susţinerea financiară a Armatei Naţionale: Avem nevoie de oameni pregătiţi pentru a reacţiona în diferite situaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Republicii Moldova a declarat miercuri, 30 august, în cadrul unui eveniment dedicat celor 26 de ani de la fondarea Armatei Naţionale, că susţinerea financiară din partea statului pentru militari este la un nivel foarte jos. Şeful Statului promite să vină cu propuneri pentru a ameliora situaţia.

„Am fost în marea majoritate a obiectivelor militare şi am văzut că susţinerea financiară din partea statului este la un nivel foarte jos. Vom veni cu propuneri la bugetul anului 2018, pentru a susţine mai mult Armata şi cei care îşi fac serviciul prin contract”, a declarat Igor Dodon.

Preşedintele regretă că „nivelul de motivare şi ceea ce oferă statul este la un nivel foarte jos” şi a menţionat că „avem nevoie de oameni pregătiţi pentru a reacţiona în diferite situaţii”. 

„Noi nu vorbim de faptul că vrem cu cineva să luptăm, dar cum am avut situaţia din aprilie, probleme climatericie (ninsori) şi alte subiecte, eu cred că trebuie să fie pregătiţi pentru a reacţiona”, a conchis Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite