Corneliu Furculiţă neagă că şi-ar fi ajutat nepotul să scape de un dosar penal: „Cineva a făcut pasiune în a lansa fake news-uri despre mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Furculiţă

Deputatul socialist Corneliu Furculiţă neagă că a încercat să muşamalizeze un dosar penal pentru a-l scăpa de răspundere pe unul dintre nepoţii săi, după ce acesta ar fi condus în stare de ebrietate automobilul.

„Regret că sunt implicaţi în aceste falsuri regizate şi membri ai familiei mele. Despre falsul lansat ieri, pe care astăzi, parţial, Ziarul de Gardă l-a demascat, las instituţiile de drept să-şi facă meseria. Iar instituţiilor media, care l-au anunţat şi l-au promovat din interes politic şi electoral, le urez să fie mai creative în producerea de fake news-uri la comandă”, a scris Corneliu Furculiţă pe Facebook.

El susţine că în ultimii ani a devenit „politicianul vizat în cele mai multe sesizări la procuratură”. 

„Cineva a făcut pasiune în a lansa fake news-uri despre mine, după care repede să scrie şi o ţidulă la procuratură. Am demonstrat că toate sunt invenţii. Pentru ei contează fumul pe care-l produc. Admit că aşa înţeleg unii lupta politică. Totuşi, eu am un mesaj către oponenţii mei politici: puteţi genera zilnic fake-uri, minciuni pe bandă rulantă la adresa mea, dar lăsaţi familia în pace”, a mai spus Furculiţă.

Amintim că, potrivit unei investigaţii jurnalistice publicate de NordNews, Pavel Voicu şi Corneliu Furculiţă ar fi făcut trafic de influenţă pentru a-l scăpa de pedeapsă penală pe nepotul lui Furculiţă, care a fost tras pe dreapta de agenţii de patrulare, pe 25 octombrie, fiind în stare de ebrietate.

Ziarul de Gardă a constatat că acţiunile descrise în cadrul interceptărilor telefonice în care sunt vizaţi deputatul socialist Corneliu Furculiţă şi actualul ministru de Interne, Pavel Voicu, au avut loc în realitate, ele fiind investigate în cadrul unui dosar penal deschis în decembrie 2017.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite