Comuniştii: Crearea alianţei cu PD este o făcătură a presei

Comuniştii: Crearea alianţei cu PD este o făcătură a presei

Comunistul Vladimir Voronin acuză membri ai guvernării că ar vrea să falimenteze intreprinderi de stat

Comitetul Central al Partidului Comuniştilor dezminte informaţiile presei ruseşti conform cărora duminică ar fi fost creată coaliţia de centru-stânga. "Unele agenţii de ştiri au decis să grăbească lucrurile, anunţând crearea alianţei, cu trimitere la liderul comunist. Comitetul Central îi sfătuieşte pe jurnalişti "să nu scoată vorbele lui Voronin din context", a anunţat postul de televiziune apropiat comuniştilor NIT.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Precizăm că discuţiile sunt orientate în această direcţie şi că există o apropiere dintre PD şi PCRM. De asemenea, în zilele următoare vor începe negocierile pentru crearea acestei coaliţii", se mai spune în ştirea difuzată de NIT.

Citeşte şi:


Omul lui Putin, trimis în Moldova să facă alianţe

Sâmbătă şi duminică a venit la Chişinău trimisul Kremlinului Serghei Narîşkin, şeful administraţiei prezidenţiale de la Moscova, pentru a forţa o alianţă dintre Partidul Comuniştilor şi Partidul Democrat. Cei trei s-au întâlnit la Ambasada Rusiei, iar agenţia rusă RIA Novosti a fost cea care a anunţat despre crearea alianţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările