Chirtoacă afirmă că i s-a spus înainte de Congres că Munteanu va „trăda” şi sugerează că fostul liberal a avut întrevederi cu Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Liderul PL, Dorin Chirtoacă, îl acuză pe Valeriu Munteanu că a invocat o „minciună” când a afirmat că liberalii refuză să adere la Blocul ACUM, motiv pentru care a decis să plece din partid. Preşedintele PL susţine că a fost avertizat înainte de Congresul formaţiunii, din 1 decembrie, că Valeriu Munteanu „va trăda”, doar că nu se ştie „când, cum şi sub ce pretext”.

În plus, Dorin Chirtoacă dă de înţeles că în spatele plecării lui Valeriu Munteanu din partid ar sta liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc. Potrivit lui Chirtoacă, Valeriu Munteanu şi Vlad Plahotniuc ar fi avut câteva întrevederi la oficiul lui Plahotniuc de pe Bulevardul Dmitrie Cantemir, din Chişinău.

„Şi dacă ar fi existat aşa o decizie pe 25 noiembrie, de a nu participa cu ACUM, de ce nu ţi-ai dat demisia imediat după, pe 26, cu aceeaşi motivaţie, şi respectiv de ce ai mai fost la negocieri pe 29 noiembrie şi 5 decembrie cu PLDM, PAS si PPDA, fără să spui acolo că ar exista o asemenea decizie? Simplu - pentru că este o minciună”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Liderul PL afirmă că nu are „niciun fel de experienţă de colaborare şi nu s-a văzut niciodată cu Vlad Plahotniuc.

„Nici nu o voi face, la fel cum niciodată nu am fost la GBC, spre deosebire de Valeriu Munteanu care are experienţa vizitelor făcute, de unul singur, în clădirea neagră de pe str. Cantemir”,a subliniat Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite