Candidaţii blocului ACUM din Chişinău s-au lansat în campania electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Cei unsprezece candidaţi ai blocului ACUM DA PAS pe circumscripţii uninominale din municipiul Chişinău s-au lansat în campania electorală. În discursurile lor de promovare aceştia au spus că, odată ce vor deveni debutaţi, vor lupta cu corupţia, vor restabili relaţiile cu UE şi vor asigura o viaţă mai bună pentru cetăţeni, transmite IPN.

Inga Grigoriu, candidata ACUM în circumscripţia 25, spune că va opta pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru că anume ele contribuie la dezvoltarea ţării. Vasile Grădinaru, candidatul ACUM pentru circumscripţia 23, menţionează că va propune un concept nou de soluţionare a problemei parcărilor pe trotuare, construcţiilor ilegale şi a gunoiştilor neautorizate.

Alexandru Slusari, candidatul pe circumscripţia 28, a menţionat că va munci pentru majorarea veniturilor oamenilor şi micşorarea cheltuielilor nejustificate. Va promova un program special de inventariere, evaluare şi înregistrare a tuturor bunurilor imobile din capitală.

Candidatul ACUM pe circumscripţia 30, Dan Perciun, a vorbit despre transportului public. Tânărul spune că este nevoie de o reţea de transport public calitativă, modernă, finanţată din bugetul de stat, dar şi fonduri europene.

Andrei Năstase, candidatul pe circumscripţia 33, le-a transmis alegătorilor că e timpul să facă o alegere istorică, care va decide destinul Moldovei pentru următorii ani şi că lupta la care îi cheamă este una dreaptă, împotriva dictatorilor şi mafioţilor.

Blocul ACUM DA PAS a înaintat 49 de candidaţi în circumscripţiile uninominale şi 55 de candidaţi pe circumscripţia naţională.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite