Un copil de cinci ani a sărit în gol de la etajul trei al unui bloc din Chişinău

Un copil de cinci ani a sărit în gol de la etajul trei al unui bloc din Chişinău

Băiatul a fost internat de urgenţă la Spitalul clinic municipal de copii „Valentin Ignatenco“ Foto: Adevăru

Accidentul a avut loc în cursul zilei de ieri. Potrivit directorului Spitalului clinic municipal pentru copii „Valentin Ignatenco“, Nicolae Starciuc, micuţul a mai sărit o dată de la etaj, în urmă cu doi ani.

Tatăl băiatului le-a spus oamenilor legii că ieşise din casă pentru câteva minute, în timp ce copilul dormea. Între timp micuţul a ieşit pe balcon, de unde a căzut în gol, de la etajul 3, relevă IPN. Accidentul a avut loc pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit directorului Spitalului clinic municipal pentru copii „Valentin Ignatenco“, Nicolae Starciuc, băiatul se află acum în afara oricărui pericol, însă va fi supus unui set de investigaţii suplimentare.

„Acest copil a mai sărit o dată pe geam, în urmă cu doi ani. Urmează să desfăşurăm o serie de examinări aprofundate de natură psihologică şi neurologică asupra băiatului, iar ulterior vom face o serie de recomandări părinţilor“, a spus Starciuc. Directorul instituţiei a adăugat că părinţii au o situaţie socială precară. 

Părinţii riscă să fie amendaţi de poliţie cu 400 de lei fiindcă l-au lăsat nesupravegheat pe micuţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: