Socialistul Ion Ceban a întrerupt şedinţa Primăriei şi a lansat acuzaţii în adresa lui Dorin Chirtoacă

0
0

Un grup de protestatari au dat buzna în sediul Primăriei Chişinăului unde de dimineaţă se desfăşura şedinţa operativă a direcţiilor şi subdiviziunilor municipale.

În frunte cu socialistul Ion Ceban, manifestanţii şi-au arătat nemulţumirea faţă de o multitudine de probleme cu care se confruntă oraşul şi pe care municipalitatea nu le poate rezolva, inclusiv construcţii ilegale, defrişări şi funcţionari corupţi.

Ion Ceban a întrerupt şedinţa, ba chiar a tras microfonul şi a stricat paharul primarului general, Dorin Chirtoacă, transmite publika.md. El a refuzat să părăsească sala.

„Sunt probleme în oraş, cu oamenii vom discuta după şedinţă. Vă rog toată lumea să se aşeze şi să lăsăm oamenii să se manifeste. Ei nu pot să-şi adune presa şi vin când avem noi şedinţă. Strică pahare, se manifestă isteric, bravo domnilor, să vă dăm şi bilete?“, a declarat Dorin Chirtoacă.

Edilul i-a reproşat socialistului că face show în faţa camerelor, iar Cebanu l-a învinuit că “îl face pe clovnul”.

„Stimaţi colegi, vă rog mult în fiecare zi de luni, dacă vin cu proteste, să ieşiţi în faţă şi să discutaţi cu fiecare persoană în parte. Protestele nu se desfăşoară în sala de şedinţe, nici în birouri, dar în faţa primăriei. Eu vă spun sincer, chiar dacă o să se mai facă abuzuri, eu o să stau aici o oră, două ore, o zi întreagă, cât va trebui. Puteţi să faceţi tot ce vreţi aici, să vă urcaţi pe masă, să vă daţi de dura, nu o să vă mai bag în seamă. Asemenea manifestări sunt în afara legii, vă rog să nu vă lăsaţi provocaţi şi să nu vă implicaţi cu ei în discuţii, pentru că ei asta şi aşteaptă“, a încheiat Chirtoacă, citat de publika.md

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite