Deputat rus, despre asistenta medicală surprinsă în bikini şi sutien: „Le-a trezit pacienţilor dorinţa de a trăi”

Deputat rus, despre asistenta medicală surprinsă în bikini şi sutien: „Le-a trezit pacienţilor dorinţa de a trăi”

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse, este de partea asistentei medicale care a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime. Valuev consideră că tânăra nu trebuie sancţionată, mai ales pentru că „a trezit la pacienţi dorinţa de a trăi”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Haideţi să sperăm că prin felul cum ea a arătat, le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi. Ei au stat pe gânduri şi au găsit puteri ca şi mai mult să lupte cu boala. De regulă, emoţiile pozitive contribuie la însănătoşire”, a declarat Nikolai Valuev pentru presa rusă.

Deputatul a propus ca asistenta să fie încurajată: „Sper că atunci când pacienţii se vor vindeca, toţi care au văzut-o îi vor scrie angajatei respective o scrisoare de mulţumire”.

Amintim că o asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Federaţia Rusă, a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările