Zalăul, gazdă a Olimpiadei de educaţie tehnologică. Sute de elevi sunt aşteptaţi la competiţie

Zalăul, gazdă a Olimpiadei de educaţie tehnologică. Sute de elevi sunt aşteptaţi la competiţie

Anul acesta, olimpiada are loc la Zalău FOTO Arhivă

Aproximativ 300 de elevi de gimnaziu din întreaga ţară se vor întrece, în perioada 22-24 aprilie, la Zalău, în cadrul Olimpiadei Naţionale de Educaţie Tehnologică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sălajul găzduieşte între 22 şi 24 aprilie, Olimpiada Naţională de Educaţie tehnologică/Educaţie tehnologică şi aplicaţii practice, competiţie la care sunt aşteptaţi 288 de elevi din ciclul gimnazial din toate judeţele ţării, însoţiţi de 48 de cadre didactice.

"În acest an, judeţul Sălaj are onoarea deosebită de a fi gazda unei competiţii a elitelor. Olimpiada naţională pentru Educaţie tehnologică/Educaţie tehnologică şi aplicaţii practice este cea mai mare întrunire de acest fel, la nivel naţional. Competiţia este o provocare pentru noi toţi, cei implicaţi în acest concurs, o provocare prin care ne putem autodescoperi, dar şi autodepăşi", a precizat Maria Pop, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

Olimpiada se va desfăşura la la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău,sub îndrumarea şi evaluarea Comisiei centrale formate din 23 de membri: profesori universitari, reprezentanţi ai ministerului şi ai inspectoratelor din alte judeţe, cadre didactice de specialitate.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Sălaj, deschiderea festivă a manifestării va avea loc luni, 22 aprilie, la ora 18, în Sala Transilvania din Zalău, pentru ca în ziua următoare, de la ora 8, elevii să susţină proba scrisă. Eventualele contestaţii vor fi soluţionate miercuri, 24 aprilie, iar joi, 25 aprilie, la ora 9, va avea loc proba practică. Festivitatea de premiere este programată în aceeaşi zi, începând cu ora 18, tot în Sala Transilvania.

Vă mai recomandăm:

FOTO Exerciţiu de antreprenoriat pentru liceeni. Ce echipă va reprezenta Regiunea Nord-Vest la faza naţională

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: