Vitezomanii au ”contribuit” cu aproape 200.000 de lei la buget într-o singură săptămână

Vitezomanii au ”contribuit” cu aproape 200.000 de lei la buget într-o singură săptămână

O bună parte dintre amenzi au fost ”încasate” de vitezomani

185.910 lei. La atât se ridică totalul amenzilor aplicate de poliţiştii sălăjeni în perioada 9 – 14 august,cadrul Acţiunii Blocada, care se desfăşoară la nivel naţional până la sfârşitul lunii august.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, au fost constatate 52 de infracţiuni, din care 27 în flagrant, 21 dintre ele fiind la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, poliţiştii au constatat 973 de contravenţii, din care 818 pentru abateri rutiere. Dintre acestea, 5 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru consum de alcool la volan, iar 320 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 185.910 lei.


Poliţiştii au verificat în trafic 197 de autovehicule, au reţinut 34 de permise auto şi au retras 11 certificate de înmatriculare, pentru defecţiuni tehnice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările