Hoţ de lemne, în spatele gratiilor după un scandal. L-a ameninţat cu moartea pe poliţistul care i-a confiscat căruţa

Hoţ de lemne, în spatele gratiilor după un scandal. L-a ameninţat cu moartea pe poliţistul care i-a confiscat căruţa

Jandarmii l-au prins la furat de lemne în urmă cu trei zile FOTO IJJ Sălaj

Bărbatul a fost prins în urmă cu trei zile la furat de lemne, fiindu-i confiscată căruţa, drujba, un topor şi peste 2 metri cubi de material lemnos.

Un bărbat de 41 de ani din localitatea Bogdana, judeţul Sălaj, a fost arestat preventiv vineri, 9 martie, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj, după ce a ameninţat cu moartea un poliţist.

Deranjat de faptul că oamenii legii i-au confiscat căruţă cu care fusese prins la furat de lemne cu trei zile în urmă, inculpatul a luat legătura în repetate rânduri cu ajutorul şefului de post din comuna Buciumi, căruia jandarmii îi predaseră atelajul, încercând să îl convingă să i-l restituie. Cum demersurile sale au fost în zadar, joi, 8 martie, însoţit de fratele său şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în locuinţa şefului de post unde se afla la momentul respectiv şi ajutorul acestuia, şi a început să îl înjure şi chiar să îl ameninţe cu moartea pe cel din urmă, ne-au declarat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Condus de către oamenii legii la sediul poliţiei din comună, inculpatul a continuat cu ameninţările şi, încercând să-şi mute din loc căruţa confiscată a avariat autoturismul unuia dintre poliţişti. Scandalagiul şi-a revărsat nervii şi asupra fratelui său, care, dorind să îl convingă să se liniştească şi să se plece acasă, s-a ales cu un pumn în zona feţei.

La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, care l-au săltat şi l-au dus la audieri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, din dispoziţia magistraţilor Judecătoriei Zalău, arestat pentru 30 de zile. El este acum cercetat pentru ultraj şi violare de domiciliu.

Mai puteţi citi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările