Gală caritabilă pentru salvarea Casei lui Maniu. Rotarienii strâng bani pentru a finaliza reabilitarea în Anul Centenar

Gală caritabilă pentru salvarea Casei lui Maniu. Rotarienii strâng bani pentru a finaliza reabilitarea în Anul Centenar

Casa Memorială de la Bădăcin este renovată din donaţii FOTO Cristian Borz

Scopul ambiţios al rotarienilor este finalizarea acestei case simbol pentru istoria Marii Uniri acum, în anul Centenarului.

Membrii Clubului Rotary Zalău se implică în campania publică de strângere de fonduri pentru reabilitarea Casei Memoriale "Iuliu Maniu" de la Bădăcin. În 23 noiembrie, de la ora 19, la Brilliant Park din Zalău, aceştia vor organiza o gală caritabilă, banii astfel strânşi urmând să fie folosiţi pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a monumentului istoric.

”Animaţi de dorinţa de a menţine mereu vie flacăra spirituală a neamului pe care îl slujesc prin misiunea asumată, membrii Clubului Rotary ridică un arc peste timp, adresându-vă chemarea de a vă alătura acţiunii de strângere de fonduri în vederea reabilitării casei memoriale a sălăjeanului înscris în paginile istoriei drept corifeul Marii Uniri, Iuliu Maniu”, susţine preşedintele Rotary Zalău, Gavril Iepure.

Rotarienii speră că iniţiativa lor va face posibilă finalizarea proiectului ambiţios în Anul Centenar. Cei care vor să sprijine acest demers şi prin donaţii în conturile: RO34BTRL03201205270306XX – cont în RON şi RO80BTRL03204205270306XX – cont în EUR

Mai puteţi citi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: