O nouă suspiciune COVID-19 în Vaslui, pompierii intervin cu izoleta

O nouă suspiciune COVID-19 în Vaslui, pompierii intervin cu izoleta

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui intervine marţi dimineaţa în municipiul Vaslui pentru un pacient suspect COVID-19  la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervenţia are loc pe strada Traian din municipiul Vaslui, în zona intersecţiei RDS-RCS. Îmbrăcaţi cu echipamente de protecţie, pompierii au ajuns în zonă cu autospeciala Mantra cu care sunt transportate persoanele suspectate/diagnosticate COVID 19.

Situaţia îmbolnăvirilor în judeţul Vaslui

Până în prezent,  şase persoane din judeţul Vaslui au fost confirmare COVID-19. Primul caz a fost al unei femei de 43 de ani, întoarsă din Italia, care se afla într-un centru de carantină din Arad, în momentul depistării infecţiei cu noul coronavirus. 

Cel de-al doilea caz a fost confirmat la un tânăr de 31 de ani, din municipiul Vaslui, internat la Secţia Boli Infecţioase a spitalului din Vaslui. Acesta revenise dintr-o călătorie din Anglia, iar după 11 zile a început să prezinte semne de boală. 

Cel de-al treilea pacient a fost un bărbat din Huşi care lucra ca şofer de tir la o societate de transport internaţional. Acesta revenise din Germania.

Al patrulea pacient COVID-19 din judeţul Vaslui este mama tânărului de 31 de ani, întors din Anglia. Femeia nu prezenta semne de boală, însă a fost testată după ce fiul ei a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

Cel de-al cincilea pacient, depistat pozitiv, este un bărbat de 61 de ani, din Bârlad, întors recent dintr-o călătorie din Statele Unite. Pacientul s-a prezentat pe 25 martie la Spitalul Municipal de Urgenţă Vaslui prezentând simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus: febră, tuse şi dificultăţi de respiraţie. Bărbatul a precizat cadrelor medicale că a călătorit în străinătate, astfel că s-a dispus testarea acestuia pentru COVID-19. Pe 26 martie, cadrele medicale de la spitalul bârlădean au primit confirmarea că pacientul este infectat cu noul coronavirus. 

Cel de-al şaselea caz confirmat COVID-19  este un bătrân de 70 de ani, din Huşi, al cărui fiu s-a întors recent din străinătate.

Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: