Elevii vasluieni, campioni naționali la educație rutieră

Elevii vasluieni, campioni naționali la educație rutieră

La festivitatea de premiere a fost prezent și primarul Vasile Pavăl (dreapta)

Echipajul Şcolii nr. 2 „Dimitrie Cantemir" Vaslui a câștigat a opta ediție a concursului de educaţie rutieră „Cupa Podul Înalt. Elevii vasluieni au obţinut şapte  locuri I din opt posibile.

Ştiri pe aceeaşi temă


La concursul din acest an au participat echipaje de copii din judeţele Arad, Botoşani, Brăila, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Iaşi, Neamţ, Maramureş, Satu Mare, Suceava, Teleorman şi Vaslui, care au susţinut proba de cunoaştere teoretică a regulilor de circulaţie, proba de îndemânare cu bicicleta în poligon şi proba de respectare a regulilor de circulaţie în parcul şcoală. Judeţul Vaslui a fost reprezentat de elevii Şcolii nr. 2 „Dimitrie Cantemir" Vaslui.

„Echipajul judeţului nostru a fost desemnat câştigătorul locului I la proba pe echipe, urmat pe locul II de echipajul judeţului Constanţa, iar pe locul III de echipajul judeţului Botoşani. Fiecare echipaj câştigător a primit drept premiu o bicicletă pe care să o folosească în cadrul activităţilor de pregătire", a spus Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, instituție care a organizat competiția în parteneriat cu Inspectoratul Școlar și cu Primăria Vaslui.

La individual compus, după totalizarea punctajului la cele trei probe clasamentul a fost:

Locul I - Andy Iulian Munteanu - echipaj Vaslui;

Locul II -Robert Maftei - echipaj Vaslui;

Locul III -Alexandru Pătatu - echipaj Botoşani.


Locul I - Andreea Axinte - echipaj Vaslui;

Locul II - Cristina Anastasescu - echipaj Dâmboviţa;

Locul III - Ramona Csernuș - echipaj Arad.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările