Ce-şi doresc vasluiencele de Ziua Îndrăgostiţilor. Cina romantică, florile şi inimioarele din pluş, la mare căutare

Ce-şi doresc vasluiencele de Ziua Îndrăgostiţilor. Cina romantică, florile şi inimioarele din pluş, la mare căutare

Pluşurile sunt cadourile preferate de adolescenţi                       Foto Facebook (Esti din Vaslui dacă..)

Iubirea pluteşte în aer în aceste zile, se apropie Valentine’s Day. Florile, jucării din pluş, parfumurile sau bijuteriile sunt cadourile oferite de cei mai mulţi îndrăgostiţi. Gesturi inutile, spun spsihologii, femeile dorindu-şi cu adevărat cu totul alte cadouri de la persoana iubită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru mulţi bărbaţi, Sfântul Valentin, Dragobetele ori zilele de 1 şi 8 Martie au ajuns să fie un adevărat coşmar. Ce cadou să ia femeii iubite? Cu ce să o surprindă? Oare îi place buchetul de flori sau bijuteria aleasă. Poate ar fi mai bine să o invite la o cină romantică. Ei bine, niciunul din toate cadourile clasice pentru astfel de evenimente nu e cel aşteptat. Nu dacă nu este făcut din inimă.

 

“Femeile îşi doresc să se joace, să aibă mai mult timp pentru a se juca, să se simtă valorizate, apreciate, să simtă că aparţin cuiva. Au mereu dorinţa de a crea o lume aparte alături de  persoana iubită. Femeile pun accent pe mesaje, pe manifestări tandre şi pe atitudini. Toate acestea fac la un loc cât o cameră plină de cadouri”, a spus, pentru “Adevărul”, psihologul Ionel Brătianu.

Inimioarele, în topul căutărilor

Magazinele din Vaslui s-au pregătit pentru Ziua Îndrăgostiţilor, aşteaptându-şi clienţii cu obiecte dintre cele mai variate, care pot fi cadoul perfect pentru o zi atât de specială. Comecianţii spun că merg foarte bine la vânzare pluşurile, pernuţele în formă de inimioară, cănile cu inimoare desenate pe ele, tricourile personalizate,  bijuteriile (un lănţişor cu o inimioară, o brăţară sau un inel), dar şi obiecte vintage sau decorative: rame fotografii, bibelouri etc.

La mare căutare în aceste zile sunt cofetăriile şi florăriile. Cofetarii şi florarii vasluieni spun că încă de la începutul săptămânii au început să primească comenzi pentru torturile în formă de inimă, aranjamentele florale.

"Piesa de rezistenţă a acestor zile este trandafirul. Majoritatea clienţilor optează pentru aceste flori în această perioadă, fie că vorbim de buchetele supradimensionate cu trandafiri roşii, fie în combinaţie cu alte flori. Ca şi element de noutate, anul acesta au crescut solicitările pentru livrările la domiciliu, semn că domnii doresc să îşi surprindă persoana iubită într-un mod cât mai plăcut.", a precizat administratorul unei florării vasluiene.

 

“Cadourile sunt dorite şi aşteptate de femei mai mult ca o confirmare a sentimentelor. Gesturile materiale pot fi interpretate, asimilate, sentimentelor de iubire. Însă, gesturile simple pot avea mai mult efect decât o mie de cadouri dacă sunt făcute din inimă. O floare, o bijuteie sau alt cadou ar putea să nu aibă efectul scontat. De fapt, femeile îşi doresc să ofere şi să primească sentimente”, a spus, Iulia Jora, psiholog.

 

Printre cadourile cu care rar se poate da greş sunt dulciurile, bomboanele în mod special. O cutie de bomboane poate face minuni atât în cazul femeilor, dar şi al bărbaţilor.  Ziua de Sf. Valentin nu trebuie să se termine însă cu un cadou. În fapt, acest lucru ar trebui să fie doar începutul unor momente de neuitat, spun specialiştii, totul fiind indicat a se continua ulterior la un film, la un restaurant sau o cafenea

Pentru Diana, o romantică incurabilă, din Vaslui ziua perfectă arată într-un mod aparte. Nu îşi doresşte flori, ci un buchet uriaş de baloane. "Un film romantic apoi o invitaţie la cină într-un restaurant la lumina lumânării. Dimineaţa, înainte de film, o bătaie in zăpadă, daca este, sau o plimbare pe un patinoar. Şi cand ma ia de acasă, cu un buchet mare de baloane şi bomboane Rafaello", a declarat tânăra.

Copoul aşteaptă îndrăgostiţii la şedinţe foto

Dacă vrei să-i faci iubitei un cadou memorabil de Valentineʼs Day şi dispui de un buget mai mare, ai toate şansele să o impresionezi cu o şedinţă foto în doi, realizată de un fotograf profesionist. Puteţi aştepta o zi însorită pentru a realiza fotografiile şi ar fi bine să vă consultaţi împreună cu privire la tema şedinţei foto. Parcul Copou este destinaţia preferată de indrăgostiţi pentru şedinţele foto.
Unii dintre fotografii vasluieni au lasat în această perioadă diverse concursuri, premiile constând în şedinţe foto gratuite pentru cuplurile de îndrăgostiţi.

Citeşte şi:

Cina romantică în savană, printre serviciile de lux preferate de turiştii români de Valentine’s Day

FOTO Cum alungi supărarea dacă eşti singur de Valentineʼs Day


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: