Turnu Severin: Apa s-ar putea opri, în Severin, maxim şase ore pe zi

De astăzi, furnizarea apei potabile ar putea fi sistată, maxim şase ore pe zi, în Severin, ca urmare a executării unor lucrări de înlocuire a cablurilor electrice la staţia de pompare a apei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea societăţii de distribuţie a apei în Severin, SECOM SA, avertizează populaţia ca, în cazul în care apare vreo avarie de natură electrică, să nu intre în panică. “Lucrările se efectuează între orele 8,00 şi 12,00 şi durează circa o lună. Se schimbă cablurile electrice de alimentare a staţiilor de pompare la 6 kilovolţi. În cazul în care apare vreun incident, apa va fi sistată maxim şase ore, dar sperăm să nu avem probleme”, a declarat directorul Ilie Pisoi.

În zona străzilor Independenţei cu Adrian vor avea loc până la ora 18,00, unele intervenţii tehnice la reţelele de apă-canal. Toate aceste lucrări fac parte din proiectul de reabilitare a reţelelor de apă-canal, în valoare de 41,6 milioane euro, pe care SECOM îl implementează în Severin. Fondul nerambursabil european destinat acestei investiţii este de 75%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările