Pescar salvat în Delta Dunării. Căzuse în apă, într-o zonă mlăştinoasă

Pescar salvat în Delta Dunării. Căzuse în apă, într-o zonă mlăştinoasă

Arhivă

Pescarul de 69 de ani a reuşit singursă apeleze la 112 pentru a cere ajutorul. La faţa locului au ajuns poliţiştii de frontieră.

Un pescar de 69 de ani a cerut ajutorul salvatorilor după ce căzuse în apă, într-o zonă mlăştinoasă a Canalului Sireasa. Omul a reuşit singur să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Incidentul s-a produs marţi seara, iar în sprijinul pescarului au venit poliţiştii de frontieră.

„S-a solicitat sprijinul colegilor de la poliţia de Frontieră, acestia având un echipaj în zonă. La eveniment au fost alocate două echipaje navale aparţinând ISU şi un echipaj terestru aparţinând Poliţiei de Frontieră. Acesta din urmă a reuşit să identifice persoana în cauză, să o extragă din mediul respectiv şi să o predea unui echipaj de Ambulanţă”, spun reprezentanţiiI SU Tulcea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina au fost iformaţi în jurul orei 17.30, de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Delta” Tulcea, că un bărbat aflat la pescuit pe Canalul Sireasa a căzut în apă şi ne solicită sprijinul.

„Imediat, s-a dispus efectuarea unei misiuni cu o ambarcaţiune rapidă şi un autoturism de intervenţie, pentru identificarea acestuia. De asemenea, la intervenţie a participat şi un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Ceatalchioi. La scurt timp, persoana a fost identificată, scoasă din apă şi adusă în siguranţă la mal”, transmite Poliţia de Frontieră.

Pescarul, în vârstă de 69 de ani, a fost transportat în localitatea Tudor Vladimirescu de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Pe aceeaşi temă:

Ambarcaţiune rămasă fără combustibil, remorcată de Poliţia de Frontieră. Şase persoane se aflau la bord

Barcă răsturnată pe lacul Goloviţa. Trei oameni se aflau la bord


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: