Timişoara: VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră

Timişoara: VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră

Timişoara: VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră

Accidentul a fost filmat acum câteva ore de poliţişti aflaţi cu radarul pe Calea Şagului din Timişoara. Femeia s-a ales cu o fractură de şold.

VEZI ŞI INREGISTRAREA VIDEO CU UN BOLID BMW PIERDUT DE SUB CONTROL PE DRUMUL TIMIŞOARA - SZEGHED

VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h

ÎN HUNEDOARA UN ŞOFER DE Q7 A FOST FILMAT DE POLIŢIE GONIND CU 160 DE KILOMETRI PE ORĂ ÎNTR-O LOCALITATE:

Hunedoara: VIDEO Un şofer de Q7 a fost prins cu peste 160 de kilometri la oră pe „uliţa” satului

Femeia a încercat să treverseze strada pe o trecere de pietoni din Calea Şagului, la intersecţie cu strada Ana Ipătescu., una dintre cele mai aglomerate şi dificile intersecţii din Timişoara.  

Ea a fost izbită şi luată pe capotă, apoi trântită la pământ de un Opel, al cărui şofer nu a sesizat că femeia se afla pe şosea. În imagini se observă că şocul loviturii a aruncat femeia în aer, aceasta fiind practic întoarsă peste cap înainte de a cădea pe asfalt.

“Ajunsesem pe la jumătatea trecerii. Când am văzut că şoferul nu dă niciun semn că ar vrea să frâneze, am încercat să fug, dar a fost prea târziu” – a povestit femeia, care a ajuns la Ortopedie.

Şoferul a rămas fără carnet şi urmează să fie cercetat pentru vătamare corporală din culpă. „Poliţiştii se aflau într-o acţiune pentru depistarea şoferilor care nu acordau prioritate pietonilor”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Întreaga scenă s-a produs sub privirile poliţiştilor de la Serviciul Poliţiei Rutiere Timiş, care au intervenit imediat. Poliţiştii supravegheau artera rutieră dintr-un echipaj dotat cu aparat radar.

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A VEDEA ÎNREGISTRAREA VIDEO A ACCIDENTULUI  


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările