Tatăl fetei ajunse în comă după ce a fost călcată de un şmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului: „E un om care nu-i om. Nu are suflet”

Tatăl fetei ajunse în comă după ce a fost călcată de un şmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului: „E un om care nu-i om. Nu are suflet”

Dora Târziu este în moarte cerebrală după ce a fost accidentată de un şmecher cu BMW Foto Facebook

Dora Târziu, tânăra accidentată joi noaptea de un tânăr teribilist care a fugit de la locul accidentului a intrat în moarte cerebrală. Medicii discută cu familia posibilitatea prelevării de organe de la tânără.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Medicii Spitalului Judeţean din Timişoara nu au mai putut face nimic pentru Dora Târziu, tânăra accidentată de Sofian Precup, un şmecher cu BMW care a fugit de la locul accidentului. Potrivit medicilor, Dora este în moarte cerebrală, medicii discutând cu familia despre posibilitatea prelevării de organe care ar putea salva alte vieţi. 

Drama familiei Târziu a cărei fiică se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident de circulaţie stupid, provocat de un terbilist de etnie romă, a mobilizat sute de oameni care se roagă pentru ca adolescenta să se facă bine, deşi starea ei este foarte gravă, aflându-se în comă de gradul IV. Pe Facebook a fost creat şi un grup „Să o ajutăm pe Dora Târziu încercând să schimbăm ceva în ţara asta”, prin intermediul căruia, bănăţenii sunt invitaţi să doneze sânge pentru Dora, care are grupa sanguină 0 negativ.

Distrus de durere, tatăl Dorei, Lucian Târziu, nu încetează să se roage pentru ca fiica lui să se facă bine. „Am primit foarte multe telefoane de la prieteni şi cunoştinţe. Dora este foarte grav, nu are stimuli. Este lovită la cap, la encefal”, a declarat tatăl Dorei Târziu pentru „Adevărul”. Lucian Târziu a declarat că nu ştie exact ce s-a întâmplat, ştiind doar că a fost lovită „de un om, nu vreau să păcătuiesc, care nu-i om”. „Nu are suflet. A lovit-o cu o viteză foarte mare. Din ce am înţeles a avut peste 120 de kilometri pe oră. Impactul a fost atât de puternic că a descălţat-o şi i-a aruncat adidaşii la 10 metri”, a mai declarat tatăl Dorei.

Referitor la decizia Judecătoriei Sânnicolau Mare de a-l lăsa pe vitezoman în arest la domiciliu, tatăl victimei a declarat că „după câte a făcut merita mai mult”. „Nu ar trebui să fie în libertate. Ne-a distrus familia…Ne-a omorât fetiţa…Nu e în regulă. Mai am un băiat şi pentru el vrem să ne menţinem, dar nu pot pentru că s-a rupt în mine totul”, a declarat Lucian Târziu. Potrivit acestuia, Dora vroia să urmeze Agronomia pentru a duce mai departe tradiţia familiei, care face agricultură de performanţă de peste 100 de ani.

Dora Târziu îşi dorea să ducă mai departe tradiţia agricolă a familiei Târziu. În imagine, ferma agricolă a stră-străbunicului Dorei, Ioan Târziu, în 1913 FOTO Facebook

Diana Sarafolean, cea mai bună prietenă a Dorei şi colegă a ei de bancă, a declarat că tânăra învăţa foarte bine la şcoală, fiind tot timpul premiantă, şefa clasei, preşedintele Consiliului de elevi şi o fată foarte prietenoasă, implicată în foarte multe activităţi. Diana Sarafolean a spus că fata cu care Dora era în seara accidentului este încă în stare de şoc, povestind că mergeau pe marginea drumului şi povesteau când Dora a fost luată pe capotă de şmecherul cu BMW, totul petrecându-se într-o fracţiune de secundă. „Eu am aflat de ce s-a întâmplat vineri dimineaţa. Am sunat-o, dar avea telefonul închis. Când am mers la şcoală toată lumea plângea. Ne-am strâns cu doamna dirigintă şi am mers la biserică”, a declarat Diana Sarafolean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările