Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Timişoarei, depistat de radar conducând cu 170 km/h

Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Timişoarei, depistat de radar conducând cu 170 km/h

PS Paisie Lugojanul

PS Paisie Lugojanul a rămas fără permis de conducere după ce poliţiştii de la Rutieră l-au depistat conducând cu viteză foarte mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preasinţitul Paisie Lugojanul a fost surprins de radar în judeţul Timiş, pe DN 57, între localităţile Denta şi Moraviţa. Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei conducea cu 170 km/h pe o porţiune de drum pe care limita de viteză era de 90 km/h, susţine Impactpress.ro. 

„În momentul legitimării conducătorului auto, surpriza agenţilor a fost maximă când au descoperit că este vorba despre o cunoscută faţă bisericească din Timişoara.

Surse din Poliţie ne-au dezvăluit că, pentru a evita statutul de pieton din următoarea perioadă, Paisie Lugojanul a încercat să ofere agenţilor permisul de conducere al pasagerei din dreapta, însa a fost refuzat cu o nedisimulată eleganţă cazonă”, scrie Impactpress.ro.

Episcopul vicar conducea o maşină VW Pasat, an de fabricaţie 2016, care este înregistrat pe o firmă de leasing. Paisie se îndrepta spre graniţa cu Serbia.

Paisie Lugojanul a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile, primind şi o amendă de peste 1.500 de lei. 

Paisie Lugojanul a fost multă vreme unul din capii Mitropoliei Banatului. De altfel, atunci când Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a retras dreptul de semnătură al mitropolitului Nicolae Corneanu, motivând boala şi vârstă Înaltpreasfinţitului, atribuţiile mitropolitului au fost preluate de Paisie Lugojanul. Numele acestuia a fost vehiculat multă vreme ca înlocuitor al mitropolitului Nicolae Corneanu, care a decedat în anul 2014.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: