O sută de spectatori la concertul fostului solist de la Judas Priest, Tim "Ripper" Owens

O sută de spectatori la concertul fostului solist de la Judas Priest, Tim

Tim "Ripper" Owens pe scena clubului Daos din Timişoara

La concertul pe care l-a susţinut Tim „Ripper” Owens, solistul de la Judas Priest între 1996-2003, au fost exact 111 plătitori de bilete

Ştiri pe aceeaşi temă

Lipsa de cultură muzicală din Timişoara face ca nume sonore ale showbizului mondial să cânte cu săli goale. S-a întâmplat şi în cazul lui Tim „Ripper” Owens, fostul solist al trupei Judas Priest, care a venit pentru a doua oară la Timişoara.  

În clubul Daos au fost însă, luni seara, doar în jur de o sută de spectatori. Mai exact 111 plătitori de bilete. Este o cifră onorabilă dacă ţinem cont că trupe de renume din România au cântat la Timişoara în faţa a 40-50 de plătitori, însă e penibil când ai în faţă un star al rockului mondial.

Revenind la concertul din Daos, Tim „Ripper” Owens s-a comportat ca un profesionist, care ar fi cântat la fel şi pentru zece oameni, chiar dacă el este obuşnuit să fie ovaţionat de mii de oameni.

Înainte de concertul fostului solist de la Judas Priest au concertat trupele Crossholder (Ungaria), AcidCell (Elveţia) şi timişorenii de la Sanctuar.
 
L-a înlocuit pe Rob Halford la Judas Priest

Timothy S. Owens a devenit cunoscut în 1996, după ce l-a înlocuit la Judas Priest pe Rob Halford. Înainte a cântat în trupa de power metal Winter’s Bane. În 2003, Owens a fost nevoit să îi cereze locul la Judast Priest aceluiaşi Rob Halford, care a decis să revină la formaţie. A activat apoi în grupurile Iced Eart, iar apoi a stat alături de o altă legendă, chitaristul Yngwie Malmsteen, cu care mai cântă şi astăzi. 
 
Owens a scos două albume de studio cu Judas Priest: “Jugulator”, “Demolition”, alte două albume fiind din concerte live, cât şi pe DVD-ul “Live in London”. A fost candidat la premiul Grammy, pentru “Best Metal Performance”.
 
Colaborarea cu Yngwie Malmsteen a început în 2010, apărând şi pe albumul “Relentless”.

Cam aşa arăta un concert la Londra, cu Tim "Ripper" la timonă
 
Citiţi şi:

FOTO VIDEO Secretul „bisericii pop-rock“ din Timişoara. Am aflat cine sunt fetele care au cucerit o ţară întreagă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: