Imagini revoltătoare în Timişoara. Drifturi cu maşina 4x4 într-o celebră piaţă pietonală VIDEO

Imagini revoltătoare în Timişoara. Drifturi cu maşina 4x4 într-o celebră piaţă pietonală VIDEO

Captură video cu driftul din faţa Palatului Baroc

Poliţiştii de la Timişoara au făcut verificări şi l-au amendat pe bărbatul care s-a apucat să facă drifturi în faţa Muzeului de Artă din Piaţa Unirii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tupeu de neimaginat pentru un şofer din Timişoara. Acesta a intrat cu maşina de teren în Piaţa Unirii, rezervată exclusiv pietonilor, şi a început să facă drifturi în faţa Palatului Baroc.

Ghinionul său a fost că s-a găsit cineva să-l filmeze şi să trimită imaginile la poliţie. La distracţia pe zăpadă a participat şi o altă maşină. Ambii conducători auto au fost identificaţi şi amendaţi.

Ştirea a fost postată pe Facebook chiar de Poliţia Română.  

„Da! Impresionaţi până la lacrimi, mai ales patrupedul! Aceste manifestări interzise şi periculoase pe drumurile publice, mai ales într-o zonă pietonală, au avut loc ieri, în Timişoara.

Colegii noştri au făcut verificări şi l-au amendat pe conducătorul din imagini. A fost asistat de un amic, care, de asemenea, a intrat în zona pietonală cu autoturismul şi a fost amendat. Învăţaţi din greşelile altora, dacă altfel nu se poate!”, au transmis cei de la Poliţia Română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările