Dan Alexa, supărat după egalul lui ACS Poli la Braşov

Dan Alexa, supărat după egalul lui
ACS Poli la Braşov

ACS Poli a reusit sa obtina un singur punct la Corona.

ACS Poli Timişoara nu a reuşit decât un punct, după un egal la zero, în partida din deplasare de la Corona Braşov. Un punct care nu ajută prea mult, dar care l-a supărat pe antrenorul Dan Alexa. El nu a vrut să rişte şi a jucat din nou fără doi atacanţi.

Echipa antrenată de Dan Alexa joacă tot mai bine, dar nu înscrie. E drept că nici antrenorul nu prea pare dispus să rişte, ca dovadă a jucat doar cu Szekely, iar Mansour a rămas toate minutele pe bancă. Bărbuţ şi mai ales Trandu au jucat excelent, dar fără folos, semn că totuşi ar cam trebui un om de gol mai răsărit.

În minutul 26 Ovidiu Petre putea să rezolve problema învingătorului. După un corner de pe partea dreaptă mingea ajunge în careul braşovean, Mera deviază şi balonul ajunge în colţul stânga al careului unde Ovidiu Petre avea în faţă numai cerul şi plasa porţii adverse. Şutul său a ales cerul, iar scorul a rămas în continuare nul. E drept, era chiar o minge dificilă....

Meciul nu a excelat la absolut nimic, dar parcă ACS Poli a fost mai „în atac”. Fără folos, repriza s-a terminat 0 – 0.

Partea a doua s-a desfăşurat în acelaşi registru ca şi prima. ACS Poli s-a apărat, de această dată nu la fel de exact, a contraatacat, iar Braşovul a încercat ceva mai mult pe atac. Cea mai mare ocazie a reprizei a fost tot a Timişoarei, Trandu, omul meciului la oaspeţi, a şutat de la marginea careului, dar balonul a lovit bara şi s-a dus în aut.

Alexa a jucat pragmatic, conform strategiei că decât nimic e bun şi un simplu punct la un meci cu ultima clasată. Iar în loc să forţeze cu Mansour el l-a introdus în teren pe Scutaru, de altfel extrem de util echipei pe final. Că a fost o decizie bună sau rea se va vedea la final de campionat, atunci când se va trage linia şi se va vedea cine are mai multe puncte şi cine are mai puţine.

„Am avut două ocazii foarte mari, Ovidiu, Trandu cu acea bară, şi am avut posibilităţi de contraatac în ultimul sfert de oră. Aşa am şi gândit meciul să îi surprind pe contraatac. Din păcate a lipsit puţină atenţie la ultima pasă. Pentru mine nu e mulţumitor că advesarul a încurcat şi alte echipe, Corona e o periculoasă, cu jucători experimentaţi, care nu au nimic de pierdut acum şi care vor încerca să joace.”, a declarat Alexa la Digisport

Corona Braşov: Marc,Burlacu, Poverlovici, Damian, V. Munteanu, Neacşa (’87 H. Popa), Miranda, Dâlbea (cpt.), Pîrvu (’76 Brata), Coman, Buş (’88 V. Balint).
Rezerve: Dănălache – Homei, Forika, Manea.
Antrenor: Jerry Gane.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro, Belu, Mera, Şeroni, Morariju, Petre (cpt.), Gorobsov (’53 Nanu) – Bărbuţ, Poparadu (’74 Scutaru), Trandu, Szekely (’76 Popovici).
Rezerve: Kirev – Boldea, Mansour, Keita
Antrenor: Dan Alexa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: