Celebra cântăreaţă de fado Misia a dedicat o piesă tuturor romilor expulzaţi din Franţa

Cântăreaţa portugheză de fado a ţinut capul de afiş al festivalului Plai, care se desfăşoară la Muzeul Satului din Timişoara. Concertul de excepţie a trimis publicul timişorean într-o excursie virtuală în alte lumi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista a prezentat o serie de piese aflate pe noul ei album, Ruas, dar a făcut şi o dedicaţie adresată tuturor romilor: "Au probleme mari în Franţa. Sper să îşi găsească, în sfârşit, locul în această lume". Alte piese au fost dedicate marilor scriitori portughezi.

Înainte de concertul Misiei, pe scena de la Plai a urcat armeanul Ara Dinkjian, însoţit de trupa sa. Muzicienii au făcut un adevărat spectacol, iar publicul a aplaudat frenetic. Astăzi, festivalul Plai continuă cu diverse workshop-uri pe gusturile tuturor celor care vor să-şi petreacă ziua în curtea Muzeului Satului. Fanii Misiei o pot întâlni din nou în această duminică, de la ora 13.00, la scena mică, pentru a-I adresa întrebări şi pentru a asculta o prelegere despre fado.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările