Apa bănăţeană Aur'a intră în restaurantele şi hotelurile de lux din Dubai, inclusiv în Burj Khalifa

Apa bănăţeană Aur'a intră în restaurantele şi hotelurile de lux din Dubai, inclusiv în Burj Khalifa

Horaţiu Rada a semnat conractul cu partenerii din Dubai

Apa minerală care provine din Munţii Banatului se vinde deja pe pieţele din China, Macao, Hong Kong, Elveţia, Israel, Austria şi Spania (Tenerife), SUA, Franţa şi Marea Britanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apa naturală Aur’a, singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internaţional pentru Gust şi Calitate cu trei stele de aur, îşi continuă expansiunea peste graniţe şi va fi exportată în Emiratele Arabe Unite. Contractul cu EAU a fost semnat pe 23 martie, în Pavilionul României din cadrul Expoziţiei Mondiale EXPO 2020, găzduită de Dubai. 
 
„Deloc întâmplător, contractul cu Emiratele Arabe Unite s-a semnat la EXPO 2020, unde tema cu care s-a prezentat ţara noastră a fost H2RO, obiectivul fiind punerea în valoare a apelor din România. A fost un drum lung până să ajungem în acest punct, o muncă asiduă pentru a respecta legislaţia din Emiratele Arabe Unite vis-a-vis de calitate şi siguranţă alimentară. Am trecut printr-un proces complex de audit, implicând vizite ale unor autorităţi din Emirate care să verifice şi să valideze toate certificatele anterioare pe care le-a obţinut Aur’a. În cele din urmă, apa va avea inscripţionată pe etichetă certificarea finală primită din partea Emiratelor, fără de care produsul nostru nu poate fi exportat şi comercializat”, declară Horaţiu Rada, preşedintele Aur’a Mineral Water. 
 
 

„Aur’a va face cinste României”

În Dubai, apa românească va fi consumată în cele mai selecte restaurante, inclusiv în zona centrală, unul dintre reperele principale atât pentru localnici, cât şi pentru turiştii străini datorită celebrului Burj K’halifa şi a Dubai Mall, al doilea mall ca mărime de pe mapamond. 
 
“Cred că Aur’a a meritat din plin acest contract cu Emiratele Arabe. Concurenţa este foarte mare şi pe această piaţă. Nu totdeauna preţul contează, ci calitatea, siguranţa şi nişa pe care doreşti să te poziţionezi. Produsul nostru este într-o zonă premium. Nu vorbim de rulaje de zeci de tiruri pe săptămână, ci începem progresiv, cu un rulaj normal pentru hotelurile premium, pentru cele mai scumpe restaurante. Fluxul de turişti este foarte mare în EAU, lumea doreşte lucruri inedite şi sigure. Aur’a va face cinste României”, a mai spus Horaţiu Rada. 
 
 

„Consumul pe HoReCa a scăzut la 60 la sută în pandemie”

Apa Aur'a provine din Munţii Banatului şi este un produs premium destinat, în principal, pieţei HoReCa din România şi străinătate. Peste graniţe, Aur’a este deja prezentă în unele hoteluri şi restaurante din SUA, Franţa, Marea Britanie, Israel, Elveţia, Austria, Tenerife. Perioada de pandemie a fost una dificilă pentru sectorul HoReCa. 
 
“Consumul pe HoReCa a scăzut undeva la 60 la sută. Efectul pandemiei s-a simţit nu doar pe piaţa din România, ci în întreaga lume. În Franţa, în SUA, pe piaţa din China. Încercăm acum prin dinamizarea şi conştientizarea consumului sănătos, de produse sănătoase, să revitalizăm această zonă. Iată că am început să fim vizibili şi pe piaţa externă. Sperăm să revenim la acea creştere organică şi sănătoasă”, a mai spus Horaţiu Rada.
 
 
Compania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier (judeţul Caraş-Severin), şi are capital 100% românesc, fiind deţinută de oamenii de afaceri timişoreni Horaţiu Rada şi Eleodor Coptil. Aur’a este o apă natural alcalină cu pH de 8.25 care conţine coloizi de aur şi argint şi este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă.


 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările