Târgu-Jiu: A venit din Botoşani ca să fure dintr-o pensiune din Gorj

Un tânăr de 34 de ani, din judeţul Botoşani, este cercetat pentru furt, după ce a fost identificat de poliţişti, fiind acuzat că a sustras bunuri în valoare de 400 de euro dintr-o pensiune din Novaci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 28 ani, din comuna Bumbeşti-Piţic i-a anunţat pe poliţişti despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil şi încărcătorul, dintr-o cameră a unei pensiuni din oraşul Novaci, unde acesta era cazat, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 400 euro. În urma cercetărilor efectuate pentru identificarea autorilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au stabilit că suspect de comiterea furtului este un tânăr de 34 ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani. „Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că acesta, fiind cazat la pensiunea respectivă, cunoscând faptul că partea vătămată nu se află în camera, a sustras telefonul mobil şi încărcătorul, în valoare de aproximativ 400 euro. Bunurile sustrase au fost recuperate de la suspect şi restituite părţii vătămate.Pe numele bărbatului din judeţul Botoşani a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările