Tânăr aflat în izolare după ce a revenit din străinătate, găsit pe o stradă din Craiova

Tânăr aflat în izolare după ce a revenit din străinătate, găsit pe o stradă din Craiova

Tânărul a fost introdus într-un centru de carantină

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj, este acuzat că nu a respectat obligaţia autoizolării la domiciliu.

„Din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta s-a întors din străinătate şi a intrat în România la data de 18 mai a.c., prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, declarându-şi adresa de autoizolare în comuna Stoina.
În cursul zilei de ieri, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, tânărul, s-ar fi deplasat pe raza Municipiului Craiova, judeţul Dolj.
Totodată s-a stabilit faptul că de la intrarea în ţară, acesta a intrat în contact cu concubina sa, de 33 de ani, din Municipiul Băileşti, judeţul Dolj. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor.
Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, acesta fiind introdus într-un centru de carantină“, au transmis reprezentanţii Polişiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: